2011. május 21., szombat

Kodak EasyShare C310 4MP-es fényképezőgép ELADÓ! - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó a képeken látható Kodak EasyShare C310 típusú digitális fényképezőgép.
Állapot: teljesen újszerű állapotú, szinte karcmentes készülék. Minden funkciója tökéletesen működik. Tartozékként az eredei csuklópántján kívül más nincs hozzá. Az elkészült gépeket kártyaolvasóval vagy külön beszerezhető USB kábel segítségével tudjuk áttölteni számítógépre.
Jellemzői:
Kodak EasyShare C310
Az EasyShare C család legújabb tagjai leginkább felbontásukban és a mostanában divatos, megnövelt LCD méretben térnek el a korábbi típusoktól. Az EasyShare C310 lekerekített vázában 4 millió képpontos CCD érzékelő dolgozik, melyet egy fix fókuszos, 35 mm-nek megfelelő látószöget adó optika szolgál ki. Aki zoomot akar, annak meg kell elégednie az 5x-ös digitális zoommal. Mindezen tulajdonságok már sejtetik, hogy egy "végtelenül" egyszerű gépet kap kézbe a vásárló. Minden funkciója automatikus, kivéve az expozíció korrekciót és néhány vakumódot.
Persze ez a gép is rendelkezik olyan tulajdonságokkal, mint az önkioldó, a TV/video kimenet, vagy a mozgóképfelvétel, mely 320x240-es méretben, 20 fps sebességű, hangtalan . MOV formátumú videó formájában lehetséges. A C310  átnézeti, optikai keresővel valamint 1, 6" átmérőjű LCD-vel szerelt, és 16 MB beépített memóriával rendelkezik, amit SD/MMC kártyával egészíthetünk ki. Az áramellátás 2 db AA méretű elem, vagy akkumulátor segítségével oldható meg.
Semmi nem tehetné egyszerűbbé az első digitális lépéseket - és felvételeket -, mint a Kodak EasyShare C310 digitális fényképezőgép. Ez a készülék ugyanis egyrészt kiváló minőségű képek készítéséhez, másrészt pedig egyszerű használatra készült. Nyomtasson igazán nagyban - 4, 0 MP felbontással egy pillanat alatt. Készítsen kreatív képeket - a C310 háromféle színmódot kínál: színes, szépia és fekete-fehér. A gyors képkészítésnek köszönhetően elkaphatja a pillanatot - késedelem nélkül. Ha pedig meg szeretné osztani képeit, a C310 exkluzív, beépített Share (Megosztás) gombjával egyszerűen, egyetlen gombnyomással nyomtathatja, rendezheti és küldheti emailben Kedvenceit. Fedezze fel a digitalizálás barátságos oldalát a C310 készülékkel.  
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, ajánlott levélben 810 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-10 01:48
. Kodak EasyShare C310 4MP-es fényképezőgép ELADÓ! - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése