2012. február 27., hétfő

Tündéri csajos kötött sapi+nyakmelegítő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó egy szépséges, egyedi, kézzel kötött (nem kínai termék az e-bayről! ) sapi+nyakmelegítő szett!
Ritkán viselte a kislányom, nagyon szép állapotban van, nagyon sajnáljuk, hogy kinőttük. Garantálom, hogy nem jön szembe minden gyereken az utcán!
A sapi 42-44 cm-es fej körméretre készült, de picit még enged, mert rugalmas a fonal. Rózsaszín-pink kombináció, gyönyörű virág díszítéssel. Nagyon finom puha, bababarát fonalból kötötte a tervezője a garnitúrát. A sapiba télre puha polár bélést varrattam, ami kibontható és tavaszi-őszi átmeneti sapiként is viselhető. A sapi fülre "ráborul", garantáltan nem tudnak a kis fülecskék kikandikálni, megfázni. Magas homlokrésze miatt a kis buksit is tökéletesen védi a megfázástól. Bojtos megkötője van. A nyakmelegítő 1 gombbal záródik, a megfelelő  mérethez csak be kell gombolni a fonal szálak közzé, ezért tovább is használható, mintha egy lyuk lenne kialakítva a gombolásnak, roppant praktikus megoldás.
Állapotra kifogástalan a garnitúra, nem kopott, nem bolyhos, nincs kifakulva, nincsenek szálak kihúzódva. Nehéz szívvel válunk meg tőle, de reméljük a következő kis tündérkén is ilyen édesen fog kinézni, mint a mi babánkon!
Mielőtt licitálni kezdesz, de úgy gondolod van egy korrekt ajánlatod számomra küld el egy üzenetben és ha elfogadhatónak találom fixre állítom az aukciót a te összegedre!; -)
A licit nyertesének 1 hete van a termék vételárát utalni, ezt követően negatív értékelés mellett a sapkát újra meghirdetem!
Kérem ezt vedd figyelembe mielőtt licitálsz!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 09:45
. Tündéri csajos kötött sapi+nyakmelegítő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése