2011. július 27., szerda

Kósa András: Értelmiségi körökben - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Értelmiségi körökbenA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Az elismert tudóstanár irodalmi igényességgel megfogalmazott rövid lélegzetű írásokban eddig eltelt, közel nyolcvan évének tapasztalataiból, emlékeiből válogat. Az alcímében szerényen csak a Egy matematikaprofesszor feljegyzéseinek aposztrofált kötetben öt ciklusba szerkesztve sorakoznak az írások. Az így kijelölt laza tematikus egységek jól reprezentálják a szerző életének és hivatásának kiemelt területeit: a középiskola világát, az egyetemi matematikaoktatást, a humán műveltség szerepét életünkben, a nemzeti sorskérdéseket. A személyes hangvételű, elgondolkoztató, helyenként némi keserű humorral megszólaló karcolatokban érdekes és tanulságos emberi portrék rajzolódnak ki, és felsejlik a huszadik század második felének magyar történelme is egy vállaltan értelmiségi nézőpontból. A külföldi utazásokhoz kapcsolódó történetekkel záruló kötet jó szívvel ajánlható a memoárirodalom kedvelőnek. ISBN: 978-963-662-413-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:32
. Kósa András: Értelmiségi körökben - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése