2011. július 29., péntek

Platt, Richard:Ki hitte volna... hogy Mexi - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ki hitte volna... hogy Mexikóban a nagymami sírjánál szokás piknikezni? : családtörténeti csemegékA könyv listaára: 1499 Ft. Leírás:
A gyerekeknek készült új ismeretterjesztő képeskönyv-sorozat egyes kötetei gazdag illusztrációs anyag kíséretében barangolják be a tudomány, a kultúra, a társadalom és a technika világát, számos érdekes és meghökkentő tényre hívva fel olvasóik figyelmét. A feltűnő címeket kapó kötetek a modern, pergő tempójú ismeretterjesztő filmekre emlékeztető stílusban villantják fel, egy-egy témához kapcsolódóan a különböző történeti korok, egzotikus civilizációk, távoli kultúrák kevésbé közismert, furcsa, hihetetlen esetenként elborzasztó tényeit. Az utolsó fejezetei rendre levonják a tanulságot: ami számunkra idegen, az máshol természetes és a nagyvárosi élet, az étkezési kultúra, a divat, az orvoslás stb. területén megfigyelhető tarkaság nem csak az emberi társadalmak különbségeire, hanem az emberiség alapvető egységére is megtanít. Az azonos szerkezetű és felépítésű, füzet méretű kiadványok egyes fejezetei egy-egy duplaoldalt foglalnak, a montászszerűen egymás mellé halmozott színes fényképeket és reprodukciókat rövid, egy-egy bekezdésnyi szövegek kísérik. A füzetméretű kiadványokat az ajánlott - angol és magyar nyelvű - weboldalak listája, a kötetben használt ismereten szavakat magyarázó szójegyzék, valamint név- és tárgymutató zárja. Az ismeretterjesztés szórakoztató módját választó kiadványsorozat kötetei inkább a kikapcsolódást szolgálják. Ez a kötet a legősibb és talán a legfontosabb emberi intézmény, a család gazdag és sokrétű történetének érdekességeit villantja fel, bemutatva a különböző együttélési formákat, a család történelmileg változó funkcióit, az egyes családi szerepek átalakulását, valamint azt is, különböző korok és civilizációk hogyan alkalmazkodnak a családon belül bekövetkező változásokhoz (egyik szülő elvesztése, válás stb. ) A sokféle információmorzsát megosztó kötetbe még az élet fordulópontjaihoz (születés, házasság, halál) )kapcsolódó szokásokról is befért egy-egy fejezet. www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-615-5054-08-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:07
. Platt, Richard:Ki hitte volna... hogy Mexi - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése